Portret, Massagepraktijk Amaya te Meersel-Dreef

Leer Maarleen kennen, het gezicht achter Massagepraktijk Amaya

In 2008 verdiepte Marleen zich in een meditatie-opleiding, die inwerkt op onze emotionele en mentale bewustzijn. Daaruit volgden verschillende opleidingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. “Door een samenloop van gebeurtenissen, kwam ik in een moeilijke periode terecht in mijn leven. En toen moest ik op zoek naar mezelf, wie ik was en wat ik wou doen.  Ik moest eerst terug aan mezelf werken, alles realistisch bekijken, mijn hoofd niet laten zakken en mij erop instellen dat ik hieruit kon komen. Zo ben ik mij gaandeweg gaan verdiepen in andere mogelijkheden waar ik mij goed bij voelde. En technieken die ik kan gebruiken om mensen, zoals ik, die geen oplossing vinden voor hun welzijn, te kunnen helpen en verlichting te bieden.”

AMAYA, JAPANS VOOR NACHTELIJKE REGEN IN DE NATUURNu is Marleen gediplomeerd voetreflexologe, reiki master en massagetherapeute, gespecialiseerd in Oosterse massagetechnieken alsook in de traditionele ontspanningsmassage. In 2010 opende ze haar eigen massagepraktijk Amaya, wat Japans is voor ‘nachtelijke regen’. “Zoals de nachtelijke regen de natuur opfrist, zo wil ik ook mijn klanten opfrissen tijdens een behandeling”, straalt Marleen. “Het is de bedoeling dat ze zich beter voelen en hier met meer energie buiten gaan, dan ze toegekomen zijn. Het lichaam is zelf in staat om alles terug in werking te zetten, maar door blokkades of trauma’s lukt het niet altijd. Ik probeer op een natuurlijke energetische manier op het lichaam te werken en alles terug los te krijgen. Het is mijn doel om ze met hun voeten terug op de grond te zetten, zodat ze voelen dat ze terug verder kunnen in hun leven.”Bij Amaya krijgt elke klant een persoonlijke en unieke aanpak. Tijdens een gesprekje komt Marleen al meer te weten over wie er voor haar zit en wat er speelt. “Ik bied verschillende soorten massages aan, dus er zit altijd wel een massage bij die aansluit bij jouw behoefte. Heb je specifieke pijnklachten, dan kan ik de massage daar ook geheel op afstemmen. Ook op het gebied van healing, zijn er verschillende behandelingen ter verbetering van je algehele welzijn. Denk daarbij aan een voetreflexbehandeling, Reiki healing of oorkaars therapie. Een combinatie van behandelingen is natuurlijk ook mogelijk tijdens een VIP-arrangement, waar je je zowel geestelijk als lichamelijk een stuk beter zult voelen.”

Marleen vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich meteen thuis voelt als ze binnenkomen in haar praktijk. “Het is hier heel warm, gezellig en huiselijk ingericht. Ik heb alles zelf gekozen en ingericht. De sfeer en energie die in een ruimte hangen, doen al heel veel om te kunnen ontspannen. Ik stel de klanten ook meteen gerust en kan hen goed lezen of inschatten wie ze zijn. Vaak zijn klanten verrast dat ik op zo een korte tijd, zoveel over hen weet terwijl ik hen totaal niet ken. Bij een voetreflexologie of tenen lezen, weerspiegelen de voeten hoe iemand in elkaar zit. Voor mij is dat een communicatie met die persoon en het lichaam. Zo kan ik op een persoonlijke manier met de klant verder werken. Klanten komen hier helemaal tot rust en gaan herboren terug buiten.”

Deel deze post