Draine+ van Ladrome

Zelf uitgetest!

Start hier met schrijven...

Deze dainage is super! Gemakkelijk, snel en zonder moeite drink je dit goed smakend sapje gedurende de dag helemaal leeg, 12ml draina+ van Ladrome in 1 liter water.

Je hoeft dit maar 3 weken te doen en je kan het meermaals per jaar herhalen. De draina+ van Ladrome is volledig natuurlijk op basis van pruimen en 9 plantenextracten.

Iedereen heeft zijn of haar reden om met een ondersteunend afslanksupplement te starten. De intensie is vooral om een mind-reset te creëren, zodat je na deze kuur niet naar een oude gewoonte gaat, maar juist een boost krijgt om verder te gaan en je beter in je vel te blijven voelen.

Enkele voorbeelden waarom draina+ van Ladrome:

Zo heeft M voor deze kuur gekozen om  de gedachten dat je meermaals per dag eet, je niet dik maakt, maar er juist voor zorgt dat er een stabiel metabolisme is om afslanking te verkrijgen.

K haar keuze is om beter in haar vel te zitten en de enkele kilo's die door het stoppen met roken er zijn aangegroeid, terug te normaliseren. Bij haar was de eerste stap een evenwichtig darmstelsel door haar spastische darmen. Daarna de draina+.

I haar stap naar draina+ is dat haar cola verslaving haar parten speelt. Ze wil de verslaving aanpakken door de vele glazen cola te minderen door glazen draina+ van Ladrome. De 3 weken kuur zou mogelijk de eerste stap kunnen zijn naar het minderen van cola op lange termijn.

M haar intensie is slank door het dorp kunnen rond huppelen, ;}. Vooral een stabiel metabolisme is voor haar belangrijk, de draina+ van Ladrome geeft haar de stimulatie om weer op het juiste pad te zitten en een stop om niet te ver te gaan.

Graag wil ik de klanten bedanken voor het sturen van hun berichten, video en verhalen (zie foto's) maar vooral voor hun openheid, eerlijkheid en inzet!

Heb je vragen en/of opmerkingen na het lezen van deze blog? Stuur me gerust een bericht of mail: 0495/26.88.48 of info@massagepraktijkamaya.be

“Iedereen op zijn eigen manier in balans brengen is de beste manier,...”

— Marleen

Deel deze post
Spirulina Smoothie
Voeding en nieuwe energie van binnenuit!