Sweet Like Honey!

Sweet Like Honey! Een warme, omhullende en stimulerende behandeling met een zoete Touch, dat is de nieuwe CEC behandeling! De dagen worden de komende tijd kouder en korter. In deze periode heeft onze huid soms net wat meer aandacht nodig. In de Sweet like honey Treatment verwennen we de huid met stimulerende dieptereiniging en een massage met honing!

De grepen werken tot diep in het weefsel en daarom werkt deze massage ook huidverbeterend. Werkstoffen worden na de behandeling goed opgenomen dus ook een passend skincare voor thuisgebruik is belangrijk.

DE VOORDELEN VAN DE BEHANDELING:

• Omhullend en verwarmend

• Exclusief bij deze treatment: honing

• Verstevigende en stimulerende massage

• Stimuleert de doorbloeding

• Recept voor een Biomask en Chibutter masker

• Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de huidfuncties

Reserveer deze behandeling hier

Producten en ingrediënten:

Touch of Wood

Touch of Wood laat de huid stralen, brengt de huid in balans en laat een fluweelzacht laagje achter op de huid. Het maakt de huid soepel en zacht. Sandelhout, ho-hout en cederhout versterken elkaars werking in deze balancerende Touch of Wood lijn. De warme en omhullende houtoliën brengen evenwicht voor zowel de huid als de psyche. Touch of Wood is een heerlijke lijn voor de winter periode. De heerlijke geurende hout oliën kunnen de huid goed beschermen tegen een gure wind of een droge lucht in huis.

Biologische Honing

Tijdens de Sweet like honey Treatment masseren we met biologische honing het gelaat. De honing massage dient direct als dieptereiniging. Het maken van honing is een bijzonder proces. De honingbijen worden aangetrokken door de geurende essentiële oliën van bloemen. Vervolgens wordt de nectar door de bijen uit de bloemen gezogen en wordt naar de bijenkorf gebracht. In de bijenkorf wordt de nectar door andere bijen bewerkt tot honing met behulp van o.a. enzymen. Hierdoor wordt suiker in de nectar omgezet in glucose en fructose. De omgezette nectar wordt in honingraten opgeslagen en afgedekt met een laagje bijenwas. Als de honingraat vol is kan de imker de honing eruit slingeren. Honing komt steeds meer voor in huidverzorgingsproducten als natuurlijke verzachter en voor het balanceren van de vochthuishouding. Honing heeft ook antibacteriële eigenschappen en bevat verschillende antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen.

Een honingmassage is een bijzondere ervaring: een aangename massage en een peeling tegelijk. Het is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost Europa en wordt ook wel Tibetaanse, Oekraïense of Russische honingmassage genoemd. De huid wordt bij elke massagegreep licht opgetild en weer losgelaten, dit geeft een sterk stimulerend effect op de bloedcirculatie.

Bio Mask + Chibutter Wood

De mogelijkheden met Chi Essential Cosmetics zijn eindeloos. Het Bio Mask is neutraal van geur maar deze behandeling geven we de geur van Wood. We maken daarom een masker met het Bio Mask én de Chibutter Wood.

Het Bio Mask: Een krachtige synergie van witte klei en de biologische oliën van jojoba, sacha inchi, hennepzaad, abrikozenpit, kokos, argan en rozenbottel (Rosa mosqueta). Het masker zit dus van nature vol met vitamines en mineralen zoals o.a. de antioxidanten Vitamine A en E, bètacaroteen, fytosterolen en omega 3 en 6 vetzuren.

Chibutter Wood: Dit product heeft een zachte en romige structuur, geeft het gevoel van een crème en wordt snel opgenomen door de huid. De 100% natuurlijke en biologische Chibutter van Touch of Wood, verzorgt en beschermt de huid. De vette plant oliën die de basis vormen van de Chibutter hebben sterk herstellende en verzorgende eigenschappen. Ze bevatten sterke antioxidanten die vervroegde huidveroudering tegen gaan en de huid laten stralen.

Reserveer deze behandeling hier

Start hier met schrijven...

Deel deze post