Marleen +

Mijn naam is Marleen, een veertiger, gehuwd en trotse moeder vol ambitie. In augustus 2009 ben ik mijn opleidingen begonnen in Brugge bij Ingeborg op een “op adem komen dag”. Daarna heb ik mij op een 6 maanden meditatieopleiding geconcentreerd die inwerkt op onze emotionele en mentale bewustzijn.

In oktober 2009 ben ik nog een stapje verder gegaan omdat deze opleiding mijn spirituele kant had aangewakkerd. Deze opleiding was in Kapellen en heb ik volbracht in maart 2010. Mijn “Master in Reiki en Seichem energie”. Omdat Reiki en Oorkaars Therapie heel alternatief is, ben ik mij gaan verdiepen in andere mogelijkheden waar ik me goed bij voel en die ik kan gebruiken om personen zoals ik, die geen oplossingen vinden voor hun welzijn in de medische wereld, te helpen met verlichting te geven.

Zo ben ik gediplomeerde voetreflexologe, massage therapeute en gespecialiseerd in Oosterse massagetechnieken alsook in de traditionele ontspanningsmassage.

Op 3 november 2010 is Amaya geboren en mijn passie is dan ook zo groot geworden dat ik met plezier en met veel trots jullie aan “Amaya” voorstel. Amaya is een Japans woord en betekent “nachtelijke regen”. Zoals de nachtelijke regen de natuur opfrist, zo wil ik mijn klanten in mijn praktijk opfrissen.

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Marleen

 

Mijn praktijkruimte