menu
Reviews
Connie F.
30/11/2022
Vandaag weer een heerlijke rug en nek massage gehad. 45 Minuten is echter veel te kort voor deze weldaad. Ik ga snel weer wat boeken 🎉
Antwoord van de handelaar:

OOoo, wat leuk! Dank je wel Connie!!

Janet L.
18/02/2022
vanochtend een heerlijke rug schouder en nek massage gehad ik ga zeker op korter termijn nog terug komen tot snel weer
Antwoord van de handelaar:

Bedankt en graag gedaan! Tot snel.

Willeke d.
17/01/2022
Het jaar 2022 goed begonnen met een heerlijke behandeling bij Amaya. Wat een verwennerij en heerlijk relaxed. Echt een aanrader.
Antwoord van de handelaar:

Bedankt Willeke! Een fijn 2022!

Sander F.
01/07/2021
Gisteren ben ik weer voor een ontspanningsmassage bij Amaya(Marleen) geweest. Wat een vakvrouw, zo empathisch ,breed ontwikkeld, heel veel kennis en uiterst discreet. Ze is het aanbevelen meer dan waard, vandaar deze review.
Antwoord van de handelaar:

Bedankt voor je review Sander! Fijn om te lezen,..


Warme groet,

Marleen

Kim V.
29/06/2021
Een deugddoende massage, in een gezellige omgeving en met een zeer vriendelijk onthaal. Pure verwennerij!
Antwoord van de handelaar:

Graag Gedaan!

Jorien D.
15/06/2021
Wat een heerlijke ervaring! Dit allemaal in een prachtige en rustgevende omgeving. Ik kreeg een cadeaubon van vrienden voor een Zen-momentje en heb enorm genoten van de gelaatsverzorging, voetreflex en rugmassage. Voor de voetreflex was mijn favoriet. Fantastisch dat iemand zoveel kan opmaken aan de hand van je voeten. Je merkt aan alles dat ze enorm kundige handen heeft en ik ben dan ook effectief Zen naar huis gegaan! Zeker waard om meer te komen.
Antwoord van de handelaar:

Waaauuww, tof! Zo fijn om te lezen,.... Met veel plezier gedaan!

Jose D.
25/05/2021
Al een aantal jaren kom ik graag bij massagepraktijk Amaya. Marleen is een bescheiden, lieve en warme vrouw. In de prachtige ruimte word je liefdevol ontvangen en professioneel behandeld. De lichaamsmassage, voetreflex en rugmassage zijn echt heerlijk. Door de fijne kachel lig je heel comfortabel in een weldadige warmte. Telkens is het weer genieten en het is echt een aanrader!
Antwoord van de handelaar:

Fijn om dit te lezen, super bedankt!

Rikie V.
23/05/2021
Ik kom al een tijdje bij Marleen voor een voetreflex en rugmassage. Sinds kort ook ooraccupunctuur ivm geur en smaakprobleem na corona te hebben gehad. Maar je krijgt meer dan dat, want zij staat altijd klaar met raad en daad. Ze is erg begaan met je als persoon wat ik erg waardeer. Ik ga steeds als herboren naar huis en vol met energie om in het dagelijkse leven te staan. Dank je wel lieve Marleen om er voor mij te zijn. Je bent echt een superfijne lieve madam met kennis van zaken. Ik kijk weer uit naar onze volgende afspraak. Liefs Rikie
Antwoord van de handelaar:

Je verwarmt mijn hart,....Bedankt!

Mandy D.
23/05/2021
Elke keer weer een heerlijke ervaring om tot rust te komen in een prachtige omgeving onder de fantastische zorg van Marleen. Zodra je binnenkomt in de massageruimte overvalt je een gevoel van rust, ruimte en ontspanning. Dank je wel Marleen!
Antwoord van de handelaar:

Waauw, top Mandy! Bedankt voor je review.

Marret F.
21/05/2021
Ik kom nu al een paar jaar naar Amaya om me te laten behandelen door Marleen. Het is een afspraak waar ik altijd naar uit kijk ,elke keer weer zorgt ze ervoor dat ik me helemaal kan ontspannen. Massage, voet reflex en gezichtsbehandeling, lichaam en geest komen tot rust, haar handen en persoonlijkheid, haar fijne salon doen wonderen. Ik raad haar bij iedereen aan.
Antwoord van de handelaar:

Altijd met veel plezier je te mogen behandelen! Bedankt voor je leuke review.

Bridget S.
17/05/2021
Vandaag voor de eerste keer bij Massagepraktijk Amaya geweest. Ik had een voetreflexbehandeling en rugmassage van mijn vriendinnen cadeau gehad. Het was echt een heerlijke ervaring in een hele ontspannende ruimte (met een heerlijke geur en warmte van de houtkachel). Na de behandeling voelde ik mezelf echt zoveel energieker. Daarnaast heb ik hele fijne tips en adviezen gehad van Marleen, dus nogmaals dank hiervoor. Ik ben zeker van plan om nog eens terug te komen!
Antwoord van de handelaar:

Super fijn je te mogen ontvangen en behandelen. Bedankt voor je vertrouwen.

Willeke d.
12/03/2021
Wat was het weer genieten bij Masagepraktijk Amaya. Mooie, rustgevende, ruimte waar de houtkachel brandt. Uitzicht op de mooie natuur. En, heerlijke massage door Marleen. Dit wil je vaker!!!
Antwoord van de handelaar:

Bedankt voor de recensie, voor mij was het ook weer genieten,...

DANIQUE V.
11/11/2020
Zalige behandeling gekregen in een gezellige omgeving!
Antwoord van de handelaar:

Graag gedaan.

Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat