menu

Waarom je spirulina gebruikt in de herfst

Afbeelding

Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Dit spiraalvormig algje behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen en mineralenbronnen ter wereld. Algen zijn microscopisch kleine plantjes, die aan de basis van de voedingsketen staan. Ze komen voor in zout en zoet water. Spirulina is een oeroude zoutwateralgje die bekend was bij de Azteken, Tolteken en een aantal natuurvolken in Afrika zoals de Kanembu in Tsjaad. Spirulina dankt zijn naam aan de spiraalvorm. Het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel om zo de dag goed te beginnen!

Spirulina is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 80 vitale voedingsstoffen, zoals vitamine B-complex (B12), vitamine E, calcium, ijzer, magnesium, zink, enzymen en complete eiwitten.

Het heeft een reinigende, opbouwende en herstellende werking. Een regelmatig gebruik van dit algje zorgt voor een verbetering van tal van lichaamsprocessen, waardoor het lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Anderzijds kan spirulina het lichaam helpen sneller te herstellen bij zware lichamelijke of geestelijke inspanning.

Niet voor niets wordt het veel gebruikt door (top)sporters.

Regelmatig gebruik van spirulina versterkt je natuurlijke weerstand en geeft je meer energie!!Spirulina
meest complete natuurlijk voedingssupplement dat er bestaat

Verder lezen

Messenger logo
Chat