menu

Voetpakking met ontspannende voetmassage of voetreflex

In deze treatment maken we gebruik van cacao, in een heerlijke voetpakking! Hiermee worden de voeten verwent en stimuleren we ook direct verschillende zintuigen.

Een pakking kan spierspanningen verminderen en geeft nieuwe energie. Cacao geeft een verwarmend effect, een ontspannen gevoel en helpt afvalstoffen afvoeren.

Dankzij de heerlijke geur van cacao kunnen onze hersenen oxytocine aanmaken, ook wel het gelukshormoon genoemd!


Niet alleen de smakelijke geur van cacao komt terug in de voetpakking, ook de bloemige geur van roos voegen we toe! Rozenwater is een bijzondere stof die eigenschappen met rozenolie deelt, maar ook een subtiel eigen karakter heeft dat niet met de olie te vergelijken is. Het rozenwater bevat de wateroplosbare delen van de bloem, terwijl de rozenolie de olie oplosbare bestanddelen bevat. De boer in Bulgarije destilleert zijn rozen speciaal voor het rozenwater: uit zo'n 1000 kilo rozen (alleen de bloem) wordt ongeveer een 100.000 liter rozenwater geproduceerd.


Voetreflexologie is de wetenschap die zich bezighoud met het uitgangspunt dat er zich in de voet reflexzones bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam.

Voetreflex is een vorm van drukpuntmassage, dit is een massage van de zenuwuiteinden die zich in de voeten en handen bevinden.

Door deze zones te stimuleren kan men spanningen opheffen, de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuumsysteem versterken. Alle reflexpunten worden bewerkt om zo het lichaam weer in balans te brengen.

Belangrijk om weten is dat deze behandeling het lichaam zelf aan het werk zet om eventuele inwendige blokkades op te heffen, zodat genezing kan gebeuren.

De methode van voetreflexologie is gebaseerd op de holistische visie van samenhang tussen lichaam en geest, en beoogt de mens in haar totaliteit te behandelen.


De behandeling bestaat uit:

  • voetpakking
  • handen met armmassage
  • voetreflex behandeling of ontspannende voetmassage


Deze behandelingen kan je bij boeken aankopen & inplannen.

Boek hier je Happy Touch Treatment
Diepe ontspanning en verwennerij

Verder lezen

Messenger logo
Chat