menu

Massagepraktijk Amaya

Ik ben Marleen, een gediplomeerde voetreflexologe, massage therapeute en gespecialiseerd in Oosterse massagetechnieken alsook in de traditionele ontspanningsmassage en Master in Healing.


Op 3 november 2010 is Amaya geboren en mijn passie is dan ook zo groot geworden dat ik met plezier en met veel trots jullie aan “Amaya” voorstel. Amaya is een Japans woord en betekent “nachtelijke regen”. Zoals de nachtelijke regen de natuur opfrist, zo wil ik mijn klanten in mijn praktijk opfrissen.


Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn praktijk!


Hartelijke groet,


Marleen

Aanbod en Tarieven


Massages - Ik bied verschillende soorten massages aan, dus er zit altijd wel een massage bij die aansluit bij jouw behoefte.

Heb je specifieke pijnklachten dan kan ik de massage daar ook geheel op afstemmen. Wat jij wenst!

Healing - Ook op het gebied van healing, bied ik verschillende behandelingen aan ter verbetering van je algehele welzijn. Denk daarbij aan een voetreflexbehandeling, Reiki behandeling of Oorkaars therapie.

Voedingsconsult - omdat gezonde voeding belangrijk is en ik steeds meer de vraag krijg hoe, wat, waarom, heb ik mij verdiept in voedingsadvies en voedingssupplementen. Perfect te combineren met voetreflex en/of darmspoeling, alsook andere therapieën.

Huidverbetering - het gelaat is het visitekaartje van onszelf, de spiegel van wie we zijn, door met een 100% natuurlijke huidverbetering product te werken, Chi Essential Cosmetics, is het een perfecte aanvulling voor mijn praktijk! En past het perfect bij de vraag van de klant!

Bachbloesem consult - Bachbloesemremedies kunnen als ondersteunende wandelstokken tijdens een moeilijke wandeling het levenspad makkelijker maken, maar het blijft wel de wandelaar die de stappen zet. Ze hebben de kracht om de doelen te bereiken die jij wilt! En dit door invloed te geven op je emoties en karaktereigenschappen.

Eyebrow treatments - in mijn praktijk zijn er verschillende eyebrow treatments mogelijk zodat iedere klant voor hem/haar de perfecte keuze kan maken. Van puur natuur tot een tintje. De behandelingen gebeuren steeds met kwaliteitsvolle producten.

Nieuwe Luxe Cadeaubon box is er!
Lees meer
Algemene regels en doseringen van essentiële oliën
Lees meer
Messenger logo
Chat