Darmspoeling rond

Een darmspoeling is meer dan enkel de darmen reinigen, het is je hele lichaam op orde brengen, zowel fysiek als mentaal. Fysiek omdat het je hele doorstroming stimuleert, omdat het blokkades opruimt en je darmen leeg maakt, en darmen staan voor verwerking, dus dan komen we ook aan het mentale gedeelte.

Darmen staan nu eenmaal voor verwerkingen van situatie/momenten, sommige onder ons, ondervinden daar veel hinder van, door een zwakke spijsvertering die dan wijst naar het moeilijk verwerken van,….

Een darmspoeling is iets heel natuurlijks, men kan dit 1 tot 2 maal per jaar herhalen, najaar, maar vooral in het voorjaar! Ik werk met lauwe koffie, dit omdat koffie een natuurlijk product is. Lauw, omdat dit een aangenaam gevoel geeft, koffie omdat cafeïne afbreekt.

Aan te raden is om na een darmspoeling een probiotica kuur te nemen, dit om het darmflora stelsel terug te herstellen van goede bacterieen, omdat deze samen met de slechte worden afgebroken tijdens deze sessie.

De duurtijd van de darmspoeling kan 60 tot 90 minuten zijn. De materialen waar ik mee werk worden telkens gesteriliseerd in kokend water om zo de hygiëne aan de klant te kunnen garanderen.